В събота вечер блъснах заек,пораженията по колата са малки на поглед счупи се решетката на бронята и радиатора за климатика влезе малко навътре към големия радиатор.Вечерта палеше няма проблеми но вчера и днес неиска върти като луда но не пали.Да не би да има някой шоков датчик който да се е задействал и затова да не пали.Рестартирах я (откачих акумулатора за 15м) но никакъв ефект.Някой ако може да каже нещо по въпроса ми да сподели?
Известие
Collapse
No announcement yet.
Не пали?Блъснах заек.
Collapse
X
-
Първоначално публикувано от alexbest Покажи съобщениеВ събота вечер блъснах заек,пораженията по колата са малки на поглед счупи се решетката на бронята и радиатора за климатика влезе малко навътре към големия радиатор.Вечерта палеше няма проблеми но вчера и днес неиска върти като луда но не пали.Да не би да има някой шоков датчик който да се е задействал и затова да не пали.Рестартирах я (откачих акумулатора за 15м) но никакъв ефект.Някой ако може да каже нещо по въпроса ми да сподели?0888 232 484 - Бобо Extreme Service
sigpic
Alfa 145 QV Turbo VS Alfa GTV 3.2 24V 04'
Alfa 156 05' 1.9 16V M-JET, Fiat Brava 1.9 JTD , Алфа 164 Super, Alfa 147 JTD малкото GTA, Alfa 155 2.0 16v Super
-
Къде е удара?
Ако е отпред вляво, зад левия фар(точно до акумулатора) се намират няколко реленца, виж да нямаш нещо разместено.Alfa Romeo 159SW 2.4JTDm/20V 200* коня + 1 магаре зад волана.
Ако искаш да си бърз-тръгни сам, ако искаш да стигнеш далеч-тръгни с приятели!!!
Горе главата, нищо че е празна...
Comment
-
ами удара е точно отдолу посредата на бронята и е счупена само решетката неуспя да влезне много навътре, а пък тия релета всичките ги проверих и бушоните под кормилото и бушоните до акумулатора вече нз какво да направя и май ще викам някой майстор да гледа защото сам нищо няма да направя.Alfa Romeo 156 1.9 JTD
Comment
-
Идея: това можеш да направиш и без майстор
Имобилайзера ако се е скапал, пак няма да запалиш. Провери на контакт дали ти светва жълтото ключе(между километража и оборотомера) и съответно дали угасва когато палиш.Ако не светва изобщо може крушката му да е изгоряла и затова да те лъже че всичко е наред.Alfa Romeo 159SW 2.4JTDm/20V 200* коня + 1 магаре зад волана.
Ако искаш да си бърз-тръгни сам, ако искаш да стигнеш далеч-тръгни с приятели!!!
Горе главата, нищо че е празна...
Comment
-
темата с имобилайзера я закрих вечепреди 2 месеца се скапа и ходих на един сервиз автоелектроника и вече нямам имобилайзер......иначе лампичката си светва и си огасва ама и като ми го изключиха пак тей си беше........невярвам да е от него ,но пък може пак нещо наистена да е станало с него
Alfa Romeo 156 1.9 JTD
Comment
-
за клапана си прав колега няма палене ако се прецака и нищо не свети.Извади го държи се на 2 болчета и една букса има .По незнайни причини моя беше счупен точно където са дупчиците през които минава нафтата от там се е откъснал и няма палене подивях.Олекнах с 197лв и всичко свърши пали върви и това е в общи линии дано да е друго де че клапана не е евтин
Comment
-
дай малко повече инфо щото аз не блъснах нищо а просто отказа да пали както си седях в кафето излизам и пръц* няма палене акумолатор нее бензин нее свещите смених щото като видях старите и се уплаших къде точно е това реле бушона за помпата знам къде но релето ? ? Alfa 156 1.8 99гLast edited by syrdjon; d.m.y г., 14:53.
Comment
-
Първоначално публикувано от syrdjon Покажи съобщениедай малко повече инфо щото аз не блъснах нищо а просто отказа да пали както си седях в кафето излизам и пръц* няма палене акумолатор нее бензин нее свещите смених щото като видях старите и се уплаших къде точно е това реле бушона за помпата знам къде но релето ? ? Alfa 156 1.8 99гFiat Punto 1.4GT 1996
Hyundai Tucson 2.0 2007
Renault Clio 1.5 2019
Comment
-
Първоначално публикувано от syrdjon Покажи съобщениедай малко повече инфо щото аз не блъснах нищо а просто отказа да пали както си седях в кафето излизам и пръц* няма палене акумолатор нее бензин нее свещите смених щото като видях старите и се уплаших къде точно е това реле бушона за помпата знам къде но релето ? ? Alfa 156 1.8 99г
Първоначално публикувано от alexbest Покажи съобщениеоказа се изгоряло реле което подава ток на помпата в резервоара към другата помпа
Бъзикам се ся, да не земете да ми се карате....."Anybody that tells me a good car is one that is light with low power to weight ratio is an amateur" - Kazutoshi Mizuno-designer of Nissan GTRF=M x A - Исак Нютон - amateur.....
Comment
Comment